WEDSTRIJD Dolce Vita Morlanwelz - Futsal Project Asse-Gooik  1 - 6  (1-0)

DATUM 01-11-2013  21:15

DOELPUNTEN 2’ Caudron (1-0), 30’ Cirlincione (1-1), 31’ El Marnissi (1-2), 36’, 36’ en 37’ Teixeira (1-3, 1-4 en 1-5) en 39’ Aiyoub (1-6).

VERSLAG MLZ startte best en opende meteen de score. Een kopbal van Oubella verdiende een beter lot en goed georganiseerd voor en rondom doelman Sautois kon ze met de kleinste voorsprong gaan rusten. Pas midden de tweede helft moest Charleroi buigen. Dat gebeurde na de inbreng van Neukermans (tot dan door het coachingduo Luypaert - Zico gespaard om volledig te kunnen genezen van zijn kwetsuur). Die noodzaak wijzigde het beeld totaal zodat de bezoekers in korte tijd ombogen tot 1-2. Caudron en Oubella hadden best ook nog kunnen tegenscoren voor het jonge Morlanwelz. Het was echter Asse-Gooik dat elke mogelijkheid benutte om nog een ruim verschil op het bord te trappen. Daarbij scoorde Teixeira een zuivere hattrick binnen de twee minuten.